FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Núria Picas, millor corredora del món de curses de llarga distància per muntanya, amb l’Ultra Trail World Tour | FEEC

Notícies - 21/11/2014

Núria Picas, millor corredora del món de curses de llarga distància per muntanya, amb l’Ultra Trail World Tour

Curses per Muntanya

L’esportista catalana Núria Picas ha recollit el guardó que la reconeix com a millor corredora del món de curses de llarga distància per muntanya, en un acte que va tenir lloc a París, el passat dimecres, 19 de novembre, després de l’espectacular temporada de triomfs que ha disputat aquest any.

Núria Picas, de l’Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà, membre de la Selecció Catalana de Curses per Muntanya de la FEEC, ha guanyat tres de les deu proves de més de 100 quilòmetres: La Transgrancanaria, l’Ultra Trail del Mont Fugi al Japó, i la The North Face 100 a Austràlia. Als seus 37 anys, Núria Picas, mare, bombera i corredora, ha recollit el premi juntament amb el campió masculí i company de curses, el francès François d’Haene.

La manresana resident a Berga, que sempre passa per meta amb una bandera estelada, va viure el moment tens de la jornada a l’instant en què va sonar l’himne espanyol i no sentint-s’hi gens identificada va aguantar respectuosa però perplexa fins al final.