FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Núria Picas i Pau Bartoló participen en la campanya de ‘l’esport per la independència’ | FEEC

Notícies - 09/07/2014

Núria Picas i Pau Bartoló participen en la campanya de ‘l’esport per la independència’

La campanya L’esport per la independència, impulsada per l’Assemblea Nacional Catalana i la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes, ha fet públic un vídeo on participen els esportistes de la Federació d’Entitats Excursionsites de Catalunya, Núria Picas i Pau Bartoló, ambdós corredors de curses per muntanya. Picas ja va mostrar el seu compromís amb la tasca independentista en una entrevista feta fa pocs dies.

El vídeo es basa en els valors de l’esport per motivar a la participació en el procés que està vivint el país i en el pensament posat en el proper mes de novembre, amb el lema “El 9 de novembre ja ha començat”. La idea del vídeo és adreçar-se a la població catalana en general amb l’objectiu de ser un element motivador més, de cara a les properes cites sobiranistes de la diada Nacional de Catalunya de l’11 de Setembre i la consulta pel Dret a Decidir del 9 de novembre.

20 esportistes d’alt nivell

El vídeo compta amb la participació de 20 esportistes, alguns com Enric Masip (excapità i exsecretari tècnic del Barça d’handbol), Jofre Mateu (exjugador del Barça, l’Espanyol i el Girona), Marc Sellarès (futbolista del Llagostera), o Marc Puigbert i Nil Baró (jugadors de la Santboiana i de la Selecció Espanyola de Rugbi). El vídeo està produït per The Catalan Project, dirigit per Ferriol Tugues i realitzat per Santi Gila.

http://youtu.be/7uHba6H0N3M