FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 06/12/2015

Núria Picas i Gerard Piqué, escollits millors esportistes del 2015

Cultura

La corredora de curses per muntanya Núria Picas i el jugador del FC Barcelona Gerard Piqué han estat escollits com a millors esportistes del 2015. El premi s’ha decidit en una reunió del jurat a la 19a Festa de l’Esport Català organitzada per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) i el diari SPORT aquest dijous.

Núria Picas ha aconseguit el guardó gràcies a la victòria de l’Ultra Trail World Tour 2015, que ha liderat per segon any consecutiu. Al 2015 Picas ha guanyat alguna de les curses més dures del planeta, com la Diagonale des Fous, a la Illa de la Reunió, o la Transgrancanaria. A l’octubre també va participar a l’edició pilot de l’F-Rally, organitzat per la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, fent equip amb l’alpinista Pedro Cifuentes.

A la seva faceta d’esportista la berguedana ha afegit aquest any el d’escriptora, publicant el llibre “Córrer per ser lliure” (Grup 62, 2015), on explica en primera persona el seu recorregut esportiu de forma emocionant i emotiva.

Fotografia / Nuriapicas.com