FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Núria acull la darrera prova de la Copa Catalana FEEC-Millet per equips d’esquí de muntanya | FEEC

Notícies - 01/04/2014

Núria acull la darrera prova de la Copa Catalana FEEC-Millet per equips d’esquí de muntanya

Esquí de muntanya

El Centre Excursionista d’Olot organitza la 15a edició de la PocaTraça – Memorial Esteve Soler, el diumenge 6 d’abril. La prova d’esquí de muntanya, que es realitzarà a l’estació d’esquí de la Vall de Núria, és l’última competició de la 30a Copa Catalana FEEC – Millet per equips i puntua pel Campionat d’Espanya d’esquí de muntanya per equips.

Tres recorreguts diferents

La cursa començarà a les 9.30 hores des de l’estació d’esquí de la Vall de Núria. Els participants podran recollir els dorsals al hall de l’estació del tren Cremallera a partir de les 8 hores. Hi haurà tres recorreguts diferents, que començaran i acabaran a Núria: El “A” (sènior masculí), que compta amb 2.100 metres de desnivell positiu, el “B” (sènior femení i júnior masculí), consta de 1.784 metres de desnivell positiu, i finalment el “C” (júnior femení i cadets), amb 990 metres de desnivell positiu.

Tots tres transcorren per zones com la Coma de Noufonts, la Jaça de la Coma, el coll de Núria, el pla de les Fonts (Vall d’Eina), la bretxa de la Conca, la Conca, la serra dels Llosers, la coma de l’Estanyol i el pic de Noufonts. Les inscripcions, que es poden realitzar des de l’enllaç que es proporciona a la pàgina web de la organització, i inclouen l’anada i la tornada amb el Cremallera.

feec-milletDarrera competició de la Copa FEEC-Millet per equips

La competició PocaTraça – Memorial Esteve Soler tanca el calendari de la 30a Copa Catalana FEEC-Millet per Equips d’esquí de muntanya d’aquesta temporada. La Copa va tenir el tret de sortida el 15 de febrer amb la prova de la Font Blanca, al Campionat Europeu celebrat a Andorra; les següents competicions van ser la de l’Alt Pallars – Certascan Trofeu Sergi R. Escalera el 2 de març; la 50a UEC “Bassiero” el 16 de març; i el 56è Ral·li d’Esquí de Muntanya del CEC el 30 de març.