FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 06/06/2018

Mountain Wilderness Catalunya organitza una acció a la collada de Balmeta

Excursionisme Societat

L’entitat Mountain Wilderness de Catalunya organitza una nova acció aquest pròxim cap de setmana a la Collada de Balmeta (el Ripollès). L’acte començarà a les 10 del matí quan s’organitzaran els grups de treball i es farà la distribució de les tasques assignades a cada grup.

En aquesta presentació es realitzarà també una lectura del paisatge i una explicació de la història de la muntanya de Sant Miquel. L’explicació anirà a càrrec de Santi Farriol, director del Parc Natural de les capçaleres del Ter i del Freser i Marta Domènech, enginyera forestal responsable de la muntanya de Sant Miquel.

La jornada que té com a objectiu la intervenció a la zona per restaurar i protegir el paratge, tancarà el dissabte amb un sopar (tastets de productes de la vall) per als voluntaris. Des de l’organització es demana dur guants de treball i calçat tancat.

L’acte es clourà el diumenge 10 de juny amb una ascensió popular al Costabona (2.465 m) i Roca Colom (2.505 m) pels dos vessants de la muntanya on es farà la trobada al cim amb membres de Mountain Wilderness provinents de la Catalunya Nord. La sortida es farà des del coll de la Balmeta a les 9 del matí.

Imatge d’una de les accions de Mountain Wilderness Catalunya per demanar respecte a la muntanya.