FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 13/03/2015

Millet i Vèrtic estrenen la pel·lícula ‘2T on Paiju Peak’ a Barcelona

Alpinisme

L’auditori de la Universitat La Salle Ramon Llull de Barcelona és l’escenari escollit per la botiga d’equipament tècnic Vèrtic i la prestigiosa marca de referència mundial de roba tècnica i equipament Millet per estrenar la pel·lícula 2T on Paiju Peak. Es tracta d’un emocionant film que narra dues històries en què la vida està en joc. D’una banda, es mostra el compromès ascens dels alpinistes Alberto Iñurrategui, Juan Vallejo i Mikel Zabalza a la imponent cara sud del Paiju Peak, al Karakoram (Pakistan).

La revista Vèrtex 256, de setembre-octubre, ressenya aquesta escalada compromesa a la inexplorada cara sud del Paiju Peak, a la secció “Món alpinístic” de Pep Soldevila. 2T on Paiju Peak és una pel·lícula molt compromesa, en la qual es mostra el costat més íntim de l’alpinisme. Durant 26 minuts i sota la mirada de Karen Solé, es narren dues històries que transcorren en paral·lel. D’una banda, el film se centra en l’ascensió al Paiju Peak, a 6.050 metres d’altitud, l’any 2013, alhora que s’endinsa en la personalitat dels tres alpinistes espanyols. A més, el film dóna a conèixer l’origen i els valors de la Fundació The Walk On Project (WOP), promoguda per Mikel Renteria i Mentxu Mendieta l’any 2008. La producció s’ha realitzat en col·laboració amb Ros.0 i ha format part del programa oficial del Bilbao Mendi Film Festival.

Entrada gratuïta, prèvia confirmació

L’assistència a l’esdeveniment, que tindrà lloc a l’auditori de la Universitat La Salle Ramon Llull de Barcelona, el proper 24 de març, a les 20 hores, és gratuïta i únicament requereix inscripció prèvia a la pàgina oficial de l’esdeveniment a Facebook. Durant la presentació, la marca Millet, patrocinadora de la Selecció Catalana i el Centre de Tecnificació d’Esquí de Muntanya de Catalunya, sortejarà alguns productes, els beneficis dels quals es donaran íntegrament a la Fundació WOP. També es comptarà amb actuacions musicals de la WOP Band.