FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 29/04/2014

Miguel Caballero i Marta Molist guanyen la Marató per Muntanya de la Fageda, al Montsià

Curses per Muntanya

La Marató per Muntanya de la Fageda ha inaugurat el calendari de la Copa Catalana de Curses per Muntanya de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya el passat diumenge 27 d’abril. La prova, organitzada pel Centre Excursionista Refalgari de la Sènia, al Montsià, també ha puntuat per al Circuit de Curses per Muntanya de les Terres de l’Ebre.

Amb un temps de 3 hores i 44 minuts, Miguel Caballero ha liderat la cursa, amb una segona posició de Josep Ma Pijuan (3 hores i 36 minuts) i una tercera d’Ahmed El Qayed (3 hores i 50 minuts). En noies, Marta Molist ha estat la primera en creuar la meta, amb 4 hores i 38 minuts, Beatriz Real (4 hores i 40 minuts) ha estat la segona, i Roser Español (4 hores i 58 minuts) la tercera. La Marató de la Fageda ha tingut un recorregut de 43 quilòmetres i 4.892 metres de desnivell acumulat, i 11 avituallaments repartits al llarg del traçat.

La propera prova de la Copa Catalana de Curses per Muntanya d’engany no serà fins el 17 d’agost, amb la 2a Solanarunning Cerdanya, organitzada pel Club Excursionista Cerdanya – GREC.