FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 24/10/2016

Mig miler de persones al 52è Dia del Camí de Muntanya, a La Febró

Cultura Excursionisme

El 52è Dia del Camí de Muntanya s’ha celebrat a La Febró (Baix Camp), el diumenge 23. Aquesta edició, per delegació de la IV Vegueria de la FEEC, s’ha organitzat conjuntament per les cinc entitats excursionistes de Reus: Associació Excursionista Catalunya de Reus, Club Excursionista Reddis, Secció Excursionista del Centre de Lectura de Reus, Secció Excursionista del Club Natació Reus Ploms i Secció Excursionista del Reus Deportiu. Al voltant de mig miler d’excursionistes s’han donat cita a La Febró, en aquesta festa major de la muntanya.

El president de la FEEC, Jordi Merino, ha assistit a l’acte, acompanyat del vicepresident de la FEEC Lluís Simó, i ha agraït a les cinc entitats reusenques l’organització de la diada. “Ara més que mai, quan estem en una societat individualista, és un gran exemple aquesta coordinació entre les entitat de Reus per poder tirar endavant amb èxit un projecte com aquest” ha comentat Merino en els parlaments i entrega de plaques commemoratives.

Amb motiu del 52è Dia del Camí de Muntanya s’ha recuperat el Camí de les Socarrades entre La Febró i l’antic terme de Siurana. Per aquest mateix camí hi passà el 13 de maig de 1973 la XXXVII Marxa Excursionista de Regularitat de Catalunya, que també fou organitzada conjuntament per les aleshores sis entitats excursionistes de Reus. Curiosament, també ha coincidit un tram del camí amb el de la primera edició d’aquesta diada, que va engegar el Dr. Joan Domènech de Reus.

Fotografies / Lluís Simó i Xavier Llaurador