FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Meterologia de muntanya al Campus del Baix Llobregat amb descompte per als federats | FEEC

Notícies - 11/02/2014

Meterologia de muntanya al Campus del Baix Llobregat amb descompte per als federats

Avantatges Formació

El Club Alpí del Baix Llobregat organitza les Jornades tècniques sobre meteorologia de muntanya al Campus de Castelldefels de la Universitat Politècnica de Catalunya. Les sessions, que estan orientades a totes aquelles persones vinculades amb l’entorn muntanyenc que vulguin especialitzar-se en la meteorologia i la previsió d’allaus, tindran lloc a la sala d’actes de l’Escola d’Enginyeria de Telecomunicacions i Aeroespacial de Castelldefels (EETAC), els dies 26 de febrer, 3 i 5 de març, a partir de les 17 hores.

logo-club-alpi-baix-llobregat-webEl programa, dividit en tres sessions, tractarà: la predicció del temps, el coneixement i interpretació dels núvols en muntanya, la detecció de situacions meteorològiques de risc i els efectes de l’escalfament global a les nostres muntanyes. Aquestes sessions estaran acompanyades de diversos tallers pràctics d’anàlisi meteorològica. A més, les jornades comptaran amb una conferència d’Alberto Ayora, membre del Grup Militar d’Alta Muntanya i col·laborador de l’equip “Al filo de lo imposible” de TVE. En aquesta ocasió, Alberto Ayora, que ha participat en diverses activitats extremes, parlarà sobre el Camp de Gel Nord de la Patagònia, una expedició intensa i marcada per les dures condicions meteorològiques.

Aquestes jornades estan reconegudes com a formació vàlida de l’AEGM per a Guies de Mitja Muntanya, amb una càrrega total de 10 hores. A més a més, totes les persones interessades en assistir-hi i amb la targeta federativa vigent de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) tenen un preu reduït en la inscripció.