FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 04/08/2014

Més de 500 participants a la Vandekames del Club Centre Excursionista Serres del Mestral

Curses per Muntanya

La localitat de Vandellòs (el Baix Camp) ha acollit aquest cap de setmana la Vandekames, la cursa de muntanya que organitza el Centre Cultural, Esportiu i Recreatiu de Vandellòs i el Club Centre Excursionista Serres del Mestral, i que ha ofert quatre circuits diferents, dos en modalitat de cursa per muntanya, un en modalitat de caminada i un amb una gimcana pels més petits.

El circuit negre, que forma part del calendari de Curses per Muntanya de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, ha constat de 25,32 quilòmetres i l’han guanyat Javi Heras (Centre Excursionista Serres del Mestral), i Ivan Camps (Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà), que han travessat la meta després de 2 hores i 50 minuts de cursa, només diferenciats per un segon de temps, i Aleix Toda (Associació d’Alumnes i Ex-alumnes de l’Escola del Treball), amb 2 hores i 52 minuts. En noies, han guanyat la corredora de la Selecció basca, Elena Calvillo, amb 3 hores i 22 minuts; Judit Lamas (Centre Excursionista Refalgarí), amb 3 hores i 27 minuts i Silvia Puigarnau (Centre Excursionista Guissonenc), amb 3 hores i 39 minuts.

Segons confirmen els organitzadors, la participació ha estat un èxit, i 147 persones han corregut el circuit negre, 194 han fet el roig, 163 el circuit blau i uns 50 nens han participat del verd.  La propera cita del calendari serà la coneguda i disputada Burriac Atac, organitzada per l’Associació Esportiva Centre Excursionista de Vilassar de Mar, el 6 de setembre.