FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 13/10/2022

Més de 200 persones assisteixen a la ‘Trobada de clubs FEEC del Vallès’

Vallès Occidental Vallès Oriental Excursionisme Entitats Excursionisme

La  “Trobada de clubs FEEC de la Vegueria del Vallès” s’ha tornat a celebrar després de 42 anys, realitzant un recorregut des de La Garriga fins al santuari de Puiggraciós (El Figueró) i conduït  per l’Associació “Les guilles, junts pels camins” de Tagamanent.

Una gran participació, que ha sobrepassats els 200 assistents en representació de les 22 entitats dels dos Vallès. Una jornada de germanor i de trobada entre excursionistes dels diferents clubs de la nostra Vegueria.

A l’acte de benvinguda hi han assistit les monges benedictines del Santuari (una d’elles ja va ser present a la primera trobada), el president de “Les guilles” representant de la FEEC, l’alcalde del Figaró i la representant territorial de la vegueria, que realitzaren diferents parlaments. El dia ha acompanyat als assistents a l’acte que han gaudit també de xocolata amb magdalenes, elaborades pel taller Alborada de Mollet del Vallès.

L’èxit de la jornada, segons els organitzadors i la veguera del Vallès M.Teresa Feliu, demana una nova edició pel proper any i ja hi ha entitats animades per continuar fent aquesta trobada.