FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 27/03/2018

Marta Bretó s’emporta la fotografia i l’audiovisual de la 21a ‘Mostra’ de Sant Martí

Cultura

 

La 21a Mostra d’audiovisulas i fotografia de muntanya del Districte de Sant Martí ha abaixat el teló amb un audiovisual resum de les activitats desenvolupades durant les dues setmanes que ha durat la mostra i el lliuraments de premis als millors audiovisuals i fotografies en les seves quatre categories.

El president de la FEEC, Jordi Merino, el conseller de la comissió de govern del Districte Sant Martí, Jordi Marzo, la representant de la Farinera del Clot i els representants de les entitats excursionistes organitzadores; Secció Excursionista del Foment Martinenc, A.E. Icària, C.E. La Senyera i UESMAP, van ser els encarregats de lliurar els guardons.

El tret de sortida de la 21a Mostra d’audiovisuals i fotografia de muntanya el va donar en Ferran Latorre amb una conferència-audiovisual “Els 14 vuitmils catalans. Tancant el cercle”. La Mostra ha comptat també amb la presència de l’Alex Txikon amb la seva ascensió hivernal al Nanga Parbat i el darrer dia d’en Javier Camacho amb la seva ascensió al Lhotse i en Jesús Becerril que va  presentar el material fotogràfic d’Olympus que  fa servir en les seves expedicions.
Des de l’organització es mostren satisfets  del gran èxit de públic obtingut en totes les projeccions i amb la qualitat de tot el material audiovisual i fotogràfic presentat a la Mostra.

Jordi Merino i Ferran Latorre amb Manel Garcia organitzador de l’acte. 

Els guanyadors d’aquesta 21a edició han sigut:
Fotografia Categoria General :1r premi: Marta Bretó, 2n premi: Xavier Saragossa, 3r premi: Jordi Rodríguez ; Categoria paisatge: 1r premi: Ramón García, 2n premi: Joan Cabré, Accèssit: Jordi Rodríguez; Categoria Activitats a la muntanya: 1r premi: Jordi Rodríguez , 2n premi: Albert Miguel Canela, accèssit: Javier Camacho; Categoria flora i fauna: 1r premi Max Rodríguez, 2n premi: Juan Antonio Garcia, accèssit: Xavier Saragossa.
Audiovisuals categoria amateur: 1r premi : “Bienvenidos a Hornstrandir” de Marta Bretó, 2n premi “Bezengui Panorama” de l’Albert Naudin, Menció especial: “Expedició Larkia” de Ricard Moran.