FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 08/10/2018

L’Ultra Trail Trepitja Garrotxa tanca la Copa Catalana de Curses d’Ultraresistència

Curses per Muntanya

L’Ultra Trail Trepitja Garrotxa, organitzada pel Centre Excursionista d’Olot, tanca el calendari de la 7a Copa Catalana de Curses d’Ultraresistència de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), els dies 13 i 14 d’octubre. Al voltant de 400 corredors han confirmat la seva participació en una de les quatre curses que aplega la cita de l’Alta Garrotxa.

La prova reina de la Trepitja Garrotxa, l’ultra trail, compta amb una distància de 84 quilòmetres, amb un desnivell positiu de 4.750 metres. Amb sortida i arribada a la població d’Oix, el recorregut de l’ultra permet conèixer la subcomarca de l’Alta Garrotxa en tots els seus límits. En aquesta edició s’ha escurçat el recorregut en pràcticament 30 quilòmetres respecte a l’edició del 2017, convertint l’ultra trail en una cursa més ràpida.

La Trepitja Garrotxa és esdeveniment solidari. El CE d’Olot destinarà tots els beneficis a la Fundació Albert Bosch, qui treballa en la recerca de solucions mèdiques per a malalties infantils.

En el marc de la Trepitja Garrotxa també es celebren les curses de 53, 23 i 13 quilòmetres, oferint la possibilitat de participar a corredors de tots els nivells. Les inscripcions per a les quatre curses estan obertes i es poden formalitzar a través del web de la FEEC.

Foto / Col. CE Olot