FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 11/12/2023

L’última Marxa Nòrdica, a Tarragona

Tarragonès Marxa nòrdica Excursionisme

El Circuit Català de Marxa Nòrdica s’ha tancat a Tarragona . Prop de 180 marxadors van prendre part en la 3a edició de la Nòrdica de la Imperial Tarraco Trail celebrada el passat dia 3 de desembre, organitzada des del CE Alliberadrenalina i que va servir de cloenda del Circuit Català de Marxa Nòrdica.
L’última Marxa Nòrdica de la temporada reservava als participants un recorregut espectacular per un indret Patrimoni de la Humanitat i carregat d’història.  Des de l’organització es va dibuixar un camí que va transcórrer  pel Parc Ecohistòric del Pont del Diable, un dels monument més característics del llegat romà de la ciutat, en un dia de la primavera eterna que van venir a buscar els romans a les costes tarragonines i ideal per la pràctica de l’esport.
La prova de Tarragona tancava un circuit que es va iniciar el passat mes de març a Cerdanyola el Vallès amb la celebració de l’EcoMarxa i que durant quinze proves ha transitat per bona part del país.
Aquest 2023, a més a més, la Marxa Nòrdica ha estrenat la seva cara competitiva amb la celebració del 1r Campionat de Catalunya de la modalitat.
Ara, la temporada s’autura fins a la pròxima primavera quan s’iniciarà una nova campanya del Circuit Català de l’especialitat.