FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 24/02/2015

L’Open Vall Fosca, la segona prova de la Copa FEEC-Millet per equips 2015

Esquí de muntanya

El Club d’Esquí de la Pobla de Segur i l’Ajuntament de la Torre de Capdella celebren la travessa d’esquí-alpinisme Open Vall Fosca el proper 28 de febrer, prova de la 31a Copa FEEC-Millet per equips de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya. La prova té lloc a la Vall Fosca i hi participaran 150 parelles.

cartell_esqui_muntanya_2015_200pxL’Open de la Vall Fosca conserva l’esperit competitiu que la caracteritza, dins d’un itinerari cent per cent de muntanya convertint-se en un dia festiu per a l’esquí-alpinisme. Durant el recorregut es troben estanys gelats, crestes i canals, tot al voltant de 1.900 metres de desnivell. El recorregut porta als participants a indrets poc coneguts del Pallars donant a conèixer un nou racó de la vall.

L’Open de la Vall Fosca manté la seva filosofia proposant una travessa inèdita, amb un recorregut diferenciat. Per a la seguretat dels participants, l’organització valora la situació de la zona i les condicions meteorològiques abans de decidir el traçat definitiu els últims dies abans de la prova.