FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

L’Open Vall de Boí d’esquí de muntanya es reprèn el proper cap de setmana | FEEC

Notícies - 18/02/2014

L’Open Vall de Boí d’esquí de muntanya es reprèn el proper cap de setmana

Esquí de muntanya

El Centre Excursionista Alta Ribagorça (CEAR), juntament amb l’empresa Summit Events, organitza la tercera edició de l’Open Vall de Boí d’esquí de muntanya. Degut a una coincidència en el calendari de competicions d’esquí de muntanya amb la Crono Vallter, l’Open Vall de Boí va ser ajornada i, finalment, es realitza el 23 de febrer.

La competició tindrà lloc als voltants de l’estació d’esquí de Boí Taüll Resort i si la meteorologia ho permet els participants es podrà gaudir de dos itineraris d’esquí de muntanya. Ambdós itineraris passen per arestes, canals i corredors d’alta muntanya amb pujades i baixades que en el recorregut més exigent acumularan un desnivell de 3.600 metres i, en el més assequible, 2.000 metres.

El dissabte, 22 de febrer, a les 16 hores, es farà el lliurament de dorsals a la urbanització del pla de l’Ermita i, a les 19.30 hores, es farà la presentació oficial de la cursa i la reunió informativa. La cursa se celebrarà l’endemà diumenge, 23 de febrer, i començarà amb un control d’arva a les 8 hores, seguit de la sortida dels corredors del recorregut B a les 8.30 hores i, a les 9 hores, els del recorregut A. El lliurament de premis es realitzarà a la mateixa base de l’estació a les 12 hores.