FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 04/07/2016

L’Open Bloc Ciutat de Terrassa celebra la novena edició

Escalada

El Centre Muntanyenc Sant Llorenç Terrassa organitza per novè any consecutiu l’Open Bloc Ciutat de Terrassa, dels dies 5 a 9 de juliol. Aquest és un dels esdeveniments d’escalada més importants arreu de Catalunya i aplega centenars d’escaladors.

La gran novetat per aquesta edició és la durada de l’open. Començarà el dimarts 5 de juliol i finalitzarà el dissabte 9 de juliol. Cinc dies per provar els blocs tantes vegades com es vulgui. No hi hauran finals i els guanyadors seran els escaladors que aconsegueixin puntuar als problemes més durs. Es podrà escalar tots els dies amb una única inscripció, que es formalitzarà els mateixos dies de la cita.

El dissabte 9 de juliol serà el dia central de l’open. S’han programat diverses activitats paral·leles, hi haurà test de material, i també música en directe. El CM Sant Llorenç anima a tothom a participar a una jornada d’esport, amb bon ambient, i oberta a escaladors de qualsevol nivell. Podeu trobar més informació sobre aquesta festa de l’escalada aquí.