FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 27/02/2015

L’esquí de muntanya, el Montsec i Montserrat, a la portada de la revista Vèrtex

La portada de la revista Vèrtex dels mesos de gener i febrer està dedicada a l’esquí de muntanya, amb una imatge de portada d’una bellesa exquisida, però d’una força expressiva que s’encomana. És una fotografia feta per Marc Pinsach a Oriol Cardona, un dels companys de la Selecció Catalana d’Esquí de Muntanya en l’estada del final de la tardor passada a Tignes, i que tants èxits estan aconseguint internacionalment.

En les pàgines interiors de Vèrtex us oferim una volta pirenaica de gran categoria al massís de Néouvielle, que s’aixeca per sobre dels tres mil metres d’altitud al Pirineu Central francès. I una entrevista al seleccionador de l’equip català d’esquí de muntanya Joan Cardona, que ho ha fet tot a l’alta muntanya: escalar, córrer, esquiar i pujar cims de més de vuit mil metres com l’Everest. En definitiva, creiem que aquest és un número que, una vegada més, demostra com d’importants són les persones, l’esforç individual i col·lectiu, per impulsar els millors projectes de futur.

Al número 258 de Vèrtex també trobareu la travessa del Montsec, de David Guiu i Olga Rovira; un reportatge fotogràfic sobre Montserrat de David Balcells; i un article original d’Olga Torras i José Enrique Agustí titulat esclada poètica sobre els valors i les reflexions al voltant de l’escalada entesa com a mitjà de creixement. En aquest número, a més, entre altres informacions d’actualitat, trobareu el més destacat a la secció “Vist a la xarxa”, les vostres fotos i opinions, i unes pàgines especials d’actualitat amb el resum de la festa anual de la FEEC celebrada el mes passat al Born CC de Barcelona.

portada-vertex-258-250x330Versió digital per als federats, i a l’iQuiosc per a nous subscriptors

Els federats, degudament registrats al web de la FEEC, ja poden consultar el nou número de gener i febrer de Vèrtex 258. Per poder accedir-hi només cal entrar a l’àrea privada del web amb el número de document d’identitat i el codi de la llicència vigent. Una vegada registrats al web també es poden consultar els últims sis números publicats. La resta d’exemplars, des del primer número publicat el 1966, estan oberts per a qualsevol usuari del web de la FEEC.

La revista Vèrtex 258 de gener i febrer de 2015 també està disponible a la plataforma iQuiosc des d’on es poden adquirir els últims números publicats i aconseguir-ne la subscripció digital a un preu amb descompte.