FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 10/12/2014

Les rutes de Geocamins amb descompte per a federats

Avantatges

La Federació d’Entitats Excursinistes de Catalunya (FEEC) ha establert un acord de col·laboració amb Geocamins per oferir un 10 % de descompte en les propostesw de rutes que ofereixen.

avantatges-feec-geocamins-logoGeocamins és la proposta de ruta per fer a peu, corrent o sobre la BTT per la comarca d’Osona, formada per 1.263,80 km2 per recórrer, 30 allotjaments on descansar i 160 “setis osonencs”. Els “setis osonencs” són llocs d’interès turístics d’Osona, ja sigui pel seu valor natural, paisatgístic, arquitectònic, històric o cultural.

Geocapdesetmana és una proposta pensada per caminar, pedalar o córrer durant el cap de setmana, tot fent travessa i descobrir nous paisatges cada vegada, amb diferents modalitats en funció de si s’escull per avançat o no l’allotjament de la nit de dissabte a diumenge.

Vic, concretament l’alberg Canonge Collell és el punt d’inici de Geocamins, ja que és el centre geogràfic de la comarca i permet fàcilment iniciar una ruta en qualsevol direcció a la cerca de tots els “setis osonencs” i allotjaments de la comarca. Osona és una comarca farcida de corriols i una àmplia xarxa de camins que comuniquen fàcilment tota la comarca de nord a sud i d’est a oest.

avantatges-federats-feec-H