FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 02/06/2020

Les oficines de la FEEC tornen a obrir

Entitats Federats

A partir d’aquest dilluns 2 de juny les oficines de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya tornen a obrir per fer gestions de forma presencial.

Les oficines situades a la Rambla 41 de Barcelona es van tancar el passat 14 de març com a conseqüència del decret d’estat d’alarma i el posterior confinament de la població a causa de la pandèmia de la Convid-19.

L’horari d’obertura serà més reduït que l’habitual i així l’atenció de forma presencial es farà de 9:30h a 13:30h.

La FEEC manté obert el mateix telèfon que les darreres setmanes per qualsevol consulta telefònica en horari habitual d’oficina de 9h a 14h i de 16h a 20h. Les consultes es podran fer així al 661 780 585.

Des de la FEEC també es mantenen oberts com s’ha fet durant aquest període de confinament la resta de canals telemàtics i xarxes socials per poder resoldre dubtes i preguntes dels federats i les entitats de la federació. A més a més s’han seguit enviant per correu ordinari les llicències que s’han fet durant el confinament.

Aquest darrers dos mesos l’atenció telemàtica ha seguit funcionant com a vía directe de contacte entre els diferents àmbits de la FEEC i s’han seguit responent les qüestions que han arribat per xarxes socials (Twitter, Facebook, Instagram) o per correu a feec@feec.cat.