FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Les clíniques Guang An Men de Barcelona, Tarragona i Amposta, amb descompte per als federats | FEEC

Notícies - 18/09/2014

Les clíniques Guang An Men de Barcelona, Tarragona i Amposta, amb descompte per als federats

Avantatges

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya i la Clínica Guang An Men han establert un acord de col·laboració per a l’atenció de les persones federades amb importants avantatges i descomptes per a la realització de serveis d’acupuntura i fisioteràpia. En funció d’aquest acord, la clínia ofereix un 20 % de descompte als federats de la FEEC amb tots els seus tractaments d’acupuntura i fisioteràpia als centres de Barcelona, Tarragona i Amposta.

logo-clinica-guang-an-menLes clíniques Guang An Men neixen en 1989 com a resultat d’un conveni de col·laboració amb l’Hospital Guang An Men de Beijing (Xina). El primer centre europeu exclusivament dedicada al tractamient integral amb medicina tradicional xinesa va ser la Clínica Guang An Men d’Amposta (Montsià).

L’equip terapèutic està format per metges, acupuntors i professionals nadius, altament qualificats en medicina xinesa, que compten amb un ampli currículum i reconeguda experiència. Tracten múltiples patologies mitjançant diferents mètodes terapèutics de la medicina xinesa, com ara: l’acupuntura, l’aplicació de calor, el massatge xinès, les plantes medicinals.

avantatges-federats-feec-H