FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 28/03/2017

L’ECAM convoca un curs d’instructor d’escalada d’abril a juny

Escalada Formació

L’Escola Catalana d’Alta muntanya (ECAM) convoca un curs d’instructor d’escalada pels propers mesos d’abril a juny. Per poder apuntar-se cal tenir el carnet de la FEEC en modalitat C o superior i haver superat les proves d’accés al curs d’instructor d’escalada.

L’instructor és la figura que realitza les tasques formatives i a la vegada organitza, dirigeix i controla les activitats de muntanya que es fan a l’entitat excursionista. Aquest curs va dirigit a tots aquells que ja siguin monitors i hagin superat les proves d’accés i vulguin realitzar aquestes tasques a les entitats i clubs excursionistes adherits a la FEEC. L’objectiu d’aquesta formació és donar coneixements i eines a l’alumnat perquè un cop acabat el curs pugui desenvolupar aquestes funcions com a instructor en el si de l’entitat.

Calendari del curs

  • 22 i 23 d’abril
  • 29 i 30 d’abril
  • 6 i 7 de maig
  • 20 i 21 de maig
  • 27 i 28 de maig
  • 3 i 4 de juny
  • 17 i 18 de juny

El calendari pot estar subjecte a algun canvi

Característiques del curs

El curs té una càrrega lectiva de 120 hores teoricopràctiques. Un cop finalitzat i superat el curs, cal fer les 90 hores de pràctiques.

Hi ha un màxim de 12 places i el mínim per fer el curs és de 6 inscrits.

El lloc on es realitzaran les sessions teòriques i les sortides pràctiques es comunicaran als inscrits a l’inici del curs, juntament amb el programa.

Preu d’inscripció: 390 €. Aquest preu no inclou els desplaçaments, les dietes ni l’allotjament.

Procediment i termini d’inscripció

Les persones que vulguin inscriure’s al curs han de presentar el full d’inscripció i la documentació adjunta que s’hi especifica per correu electrònic a area.formacio@feec.cat o presencialment a la seu de la FEEC (Rambla, 41 pral. 08002 – Barcelona).

El termini d’inscripció és el dia 9 d’abril.