FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 12/10/2017

L’Aventura X-Perience Expedition Race acull el Campionat de Catalunya de Raids

Raids d'esports de muntanya

Arriba l’Aventura X-Perience Expedition Race, i ho fa per la porta gran, acollint el Campionat de Catalunya de Raids d’Esports de Muntanya de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC). Organitzat pel Club Excursionista Caldes de Malavella i l’equip de raids Aventura X-Perience, els participants viuran una cursa èpica del 13 al 15 d’octubre.

Tres dies non-stop per superar els més de 300 km al voltant de la Selva. Un recorregut dur, amb seccions a peu de 100 km i 3.000 m de desnivell positiu; seccions amb BTT de 220 km i 5.000 m de desnivell positiu; seccions amb rem de gairebé 20 km i altres modalitats com la via ferrada, el descens de barrancs, l’espeleolgia i més proves sorpresa que l’organització revelarà aquest cap de setmana.

Els organitzadors defineixen el raid com “la cursa estrella del cap de setmana”. Un raid d’aventura exigent, amb autonomia total dels equips i necessitat d’estratègia per gestionar la son, el menjar i el material. Això sí, amb una durada menor al que és habitual per tal que els equips experimentin el que és la supervivència en una cursa.

Els equips seran de tres components i és obligatori que hi participi una noia per optar al Campionat de Catalunya.

Divendres podreu trobar trobar la predicció meteorològica d’aquest esdeveniment al portal web Meteomuntanya.

Foto / Raul Comino