FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 01/12/2014

L’Assemblea General de la FEEC aprova un pressupost de 4,22 milions d’euros per al 2015

L’Assemblea General de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya reunida a Tremp (el Pallars Jussà) ha aprovat el pressupost per al 2015, que ascendeix a 4,22 milions d’euros. La reunió amb caràcter extraordinari que va tenir lloc a l’Epicentre – Centre de Visitants del Pallars, el dissabte 29 de novembre, va comptar amb la participació de 35 entitats federades i l’assistència d’unes 60 persones.

L’Assemblea General de la FEEC convocada a Tremp es va realitzar amb la col·laboració de la Societat Amics de la Muntanya – SAM, que aquest any celebra el 50è aniversari. Abans de l’inici de la reunió, el president de la FEEC, Jordi Merino; el president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Joan Ubach; el president de la SAM, Jordi Pascual; i el membre de la SAM i impulsor de la Flama de la Llengua, Jordi Mir, van donar la benvinguda a les entitats excursionistes i els clubs esportius participants.

Incentius per la implantació local i la integració social de les entitats

A més de la presentació i aprovació del pressupost de la Federació i els preus de les llicències per al 2015, l’Assemblea General va aprovar la proposta presentada pel Consell General de la FEEC que estableix les quotes d’entrada bonificades per a les noves entitats. Aquesta mesura preveu incentius per la implantació local i la integració social de les entitats que demanin l’accés a la Federació.

Durant l’Assembla General també es va presentar el nou Reglament de la Copa Catalana de Curses d’Ultraresistència per Muntanya i el nou Reglament de Refugis de la FEEC.