FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 13/05/2015

L’Àrea de senders de la FEEC convoca una jornada tècnica a Montserrat

L’Àrea de Senders de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) organitza una jornada tècnica adreçada als cuidadors de senders en actiu, socis d’entitats de la Federació. La jornada, que compta amb la col·laboració del Patronat de la Muntanya de Montserrat, tindrà lloc a Montserrat el dissabte 30 de maig.

Amb un complet programa d’activitats el dia està organitzat en dues parts: al matí es farà una excursió per Montserrat, i al migdia se celebrarà una commemoració dels 40 anys del marcatge del primer sender a Catalunya. A la tarda, després de dinar, es farà la jornada tècnica adreçada als cuidadors.

Les inscripcions a la jornada són gratuïtes. Poden formalitzar-se fins el 22 de maig mitjançant correu electrònic a l’adreça senders@feec.cat, o al telèfon 934 120 777, i cal indicar nom, cognoms i entitat a la que pertany el participant. Com cada any es farà un dinar de germanor al Restaurant Montserrat, gratuït per als cuidadors i de pagament per als acompanyants.

Programa de la jornada

Dissabte 30 de maig:

  • 10.00 h: trobada dels participants a l’estació del cremallera del Monestir de Montserrat.
  • 10.30 h: inici de l’excursió planificada, resseguint una part dels diferents senders homologats que hi ha a la muntanya de Montserrat.
  • 13.00 h: breu acte institucional, on es farà una commemoració dels 40 anys del marcatge del primer sender a Catalunya.
  • 13.30 h: dinar de germanor al restaurant Montserrat.
  • De 16 a 18.00 h: xerrada tècnica adreçada als cuidadors.