FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

L’ampliació feta al refugi Colomina, objecte d’exposició al centre cultural Arts Santa Mònica de Barcelona | FEEC

Notícies - 20/06/2014

L’ampliació feta al refugi Colomina, objecte d’exposició al centre cultural Arts Santa Mònica de Barcelona

Cultura

Catalunya Creativa. Creativitat + tradició“, és el títol de l’exposició que fins al proper 28 de setembre ocupa la segona planta del centre cultural Arts Santa Mònica de Barcelona i on hi ha, entre les obres exposades, unes peces de porexpan que reprodueixen una part de l’ampliació que es va fer al Refugi Colomina, gestionat per la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) i realitzades l’any 2011.

Projectada pel prestigiós arquitecte Josep Bunyesc, Premi Nacional de Cultura 2012 i amb un notable reconeixement internacional pel seu esperit emprenedor i innovador en construccions sostenibles, l’ampliació del refugi Colomina destaca tant per la seva estètica com per la qualitat dels elements utilitzats en la seva construcció, una fusta especialment tractada i un aïllant de llana d’ovella que li confereixen.

En l’acte d’inauguració de l’exposició, celebrada el dijous 19 de juliol, hi ha assistit el mateix Josep Bunyesc i per part de la Federació el seu vicepresident Lluís Simó. L’exposició és gratuïta i estarà vigent fins al 28 de setembre.