FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 16/10/2014

L’Agrupe de Mataró organitza la Marxassa entre els parcs naturals del Montseny i del Montnegre-Corredor

Caminades de resistència

L‘Agrupació Científico-Excursionista de Mataró (Agrupe) organitza la 21a edició de la Marxassa aquest dissabte 18 d’octubre, la caminada de resistència que travessa del Parc Natural del Montseny i al Parc Natural del Montnegre-Corredor, i que és la penúltima prova del calendari de la Copa Catalana de Caminades de Resistència de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya.

cartell_caminades_resistencia_web_1Amb inici a Sant Martí del Montseny, la Marxassa recorre 66,4 quilòmetres i acumula quasi 4.100 metres de desnivell, fins arribar a peu de platja, a l’ermita de Sant Simó de Mataró. La prova comença a les set del matí i té un total de vuit controls fins a l’arribada, on hi haurà el control final. L’itinerari està senyalitzat amb marques de GR perquè se segueixen el GR 5 i el GR 92. Des del Santuari del Corredor a Sant Simó, l’Agrupació ho ha senyalitzat amb marques grogues i blaves i senyals reflectants.

A primer hora del matí, l’organització posa a disposició dels participants un autocar que els traslladarà de Mataró a l’ermita de Sant Simó al Montseny per començar la Marxassa. L’autocar sortirà les 5.30 hores del matí des de l’ermita. Els participants tenen un màxim de 17 hores i mitja per acabar la prova.