FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 06/06/2014

La Volta Cerdanya Ultrafons, Campionat de Catalunya de curses d’Ultraresistència

Curses per Muntanya

La Cerdanya serà l’epicentre de la Volta Cerdanya Ultrafons 2014 aquest cap de setmana, enguany Campionat de Catalunya de Curses d’Ultraresistència, organitzada pel Club Poliesportiu de Puigcerdà i la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, dins el calendari de Curses d’Ultraresistència.

A més de les quatre curses de l’any passat (de 214, 87, 37 i 13 km), enguany se n’han celebrat dues més: una cronoescalada de 1.400 metres de desnivell a la Tosa d’Alp i una cursa solidària i inclusiva. La prova escenari del Campionat de Catalunya és la de 87,5 quilòmetres, que compta amb un recorregut de 4.410 metres de desnivell positiu i 4.365 de desnivell negatiu, amb 13 avituallaments. La cursa té sortida a les 9 hores del matí del 7 de juny a Alp i arribada a la localitat de Puigcerdà.

La Volta a la Cerdanya destina enguany els esforços del seu projecte solidari a les persones amb discapacitats i els pacients d’epidermòlisi bullosa (pell de papallona). Els fons s’obtenen de la venda i la subhasta de dorsals i objectes signats per corredors famosos, i les inscripcions a la cursa solidària “Sumant Capacitats” del passat diumenge.