FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 24/08/2016

La Serra de Prades acollirà les Estades de Curses per Muntanya de la FEEC

Curses per Muntanya

El 8 i 9 d’octubre, la Serra de Prades acollirà les Estades d’activitat Competitiva dedicades a les Curses per Muntanya. Les estades aniran dirigides a aquells socis i sòcies d’entitats excursionistes adherides a la FEEC amb edats compreses entre els 14 i els 17 anys i amb carnet federatiu que vulguin començar a córrer curses per muntanya.

Els joves participants, compartiran dos dies amb el corredor Jordi Pàmies (Associació Esportiva Diedre) campió de la Copa Catalana de curses d’ultraresistència per muntanya i membre de l’equip Pirorat Montsant Siurana, participant al recent campionat d’Europa de raids d’aventura, qui els assessorarà i ajudarà amb xerrades i tallers sobre tècnica, entrenament, material, alimentació, etc.

Hi haurà un màxim de 12 places i no es realitzaran si no s’arriba als 8 inscrits. Aquestes places s’assignaran per ordre de recepció de la documentació. Tanmateix, si hi hagués més sol·licituds que places, tindrien preferència aquells esportistes que no haguessin participat prèviament en estades de la FEEC.

Els joves interessats a participar-hi hauran d’entregar la sol·licitud d’inscripció, el currículum esportiu i la documentació adjunta que es requereix a la seu social de la FEEC (Rambla, 41 Pral. 08002 Barcelona), enviar-ho per correu postal o per correu electrònic a estades@feec.cat. El termini de recepció de sol·licituds serà el 18 de setembre de 2016.

Logo-curses-1024x246

Posteriorment la FEEC comunicarà als esportistes acceptats com hauran de formalitzar la inscripció. La taxa d’inscripció serà de 75 € i cobrirà les despeses d’allotjament i les dietes. Els desplaçaments fins al lloc de trobada i el de tornada a casa aniran a càrrec de cada participant. Cada un, haurà de portar el seu propi material (calçat esportiu, roba tècnica, impermeable, sistema d’hidratació, pulsòmetre, màrfega per fer exercicis, etc.), amb la confirmació de les places s’especificarà el material.

La setmana prèvia es farà una sessió de presentació de les Estades a la seu social de la FEEC. Serà un moment de trobada entre els joves i els tècnics acompanyants, en el qual es detallarà el programa definitiu de les activitats que es realitzaran i es parlarà de l’organització logística, el material i altres temes d’interès relacionats.