FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: CTEMC
Foto: CTEMC

Notícies - 10/12/2020

La selecció catalana d’esquí de muntanya i el CTEMC s’estrenen a Sierra Nevada

La data marcada per l’estrena d’aquesta temporada de la selecció catalana d’esquí de muntanya i del Centre de Tecnificació d’Esquí de Muntanya de Catalunya (CTEMC) és el 12 i 13 de desembre a Sierra Nevada, Andalusia.

Els catalans competiran a les primeres proves d’esprint i verticals programdes pel debut de la Copa d’Espanya FEDME d’aquesta campanya.

La selecció catalana arriba com a favorita a la competició i els seleccionadors Xevi Sadurní i Joan Cardona portaran una llista més que competitiva per les dues modalitats tot i que en les proves verticals és on podran tenir mes opcions els catalans.

El carro gros de la selecció catalana serà a Sierra Nevada, amb una llista que composaran; Marta Garcia i Jordi Alís del Club Esquí Cerdanya Skimo Team, Marc Pinsach (Colla Excursionista Cassanenca), Aleix Domenech (Centre Excursionista d’Olot) i Oriol Cardona i Pau Coll (Ski Club Camprodon).

EL CTEMC AMB TOTES LES OPCIONS

Per la seva banda el  CTEMC s’emportarà als sub 18 del AE Mountain Runners del Berguedà, Ares Torra, Martina Gonfaus, Enric Baños i Tomeu Comellas, i a Gael Álvarez i Pau Carol del CE Mindundis Team.

Els sub 16;  Iona Montoliu Prió (Societat Amics de la Muntanya), Arnau Balcells, Eloi Loren (Centre Excursionista Alta Ribagorça) i Jan Gallardo (Club Esqui Cerdanya Skimo Team).
I els sub20  Maria Costa i Ot Ferrer (AE Mountain Runners del Berguedà), Albert Pérez (Club Esquí Cerdanya Skimo Team) i Marc Ràdua (CEPS Pobla de Segur)
Els components del CTEMC són també grans favorits a les dues competicions. La prova tindrà l’actractiu de tornar a veure als quatre medallistes olímpics a Lausana en acció. Maria Costa estrenarà a més a més el nomenament com a millor esportista promesa de l’esport català de l’any 2020.
Els esportistes catalans estrenaran els colors de les noves equipacions i del nou patrocinador principal, la marca austríaca Dynafit. Dynafit serà les pròximes 3 temporades l’encarregada de vestir al CTEMC i a la selecció.