Feec Notícies -

Notícies - 06/03/2017

La selecció catalana d’esquí de muntanya i el CTEMC, presents a la Pierra Menta

Esquí de muntanya

La Pierra Menta celebra la 32a edició a la regió de Beaufort (França), entre els dies 8 i 11 de març. Aquesta és la cursa de curses, on participen els millors esquiadors de muntanya del panorama internacional. La prova es divideix en quatre etapes, on se superen a diari al voltant dels 2.500 metres de desnivell positiu.

Dos equips representen a Catalunya a la Pierra Menta

Dos equips formats per alguns dels millors esquiadors catalans correran la Pierra Menta vestint els colors de la senyera. Seran: Jordi Alís (UE Urgellenca) i Joan Reyné (Ski Club Camprodon), ambdós membres del Centre de Tecnificació d’Esquí de Muntanya de Catalunya (CTEMC); i Nil Cardona (CE Cerdanya Skimo Team) i Oriol Cardona (Ski Club Camprodon), membres de la selecció catalana d’esquí de muntanya de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).

Els germans Cardona van aconseguir la novena posició en dues de les quatre etapes en l’edició anterior, i van entrar al Top 10 final, amb una novena plaça a la general. Joan Reyné també va fer un gran paper l’any passat, formant parella amb el madrileny Antonio Alcalde, entrant al Top 20, amb una 19a posició final.