FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 10/11/2016

La Selecció Catalana d’Esquí de Muntanya es concentra a Tignes

Esquí de muntanya

La Selecció Catalana d’Esquí de Muntanya de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) es troba concentrada a Tignes (Savoia, Alps francesos) realitzant la preparació de la nova temporada, des del 5 de novembre. Amb aquest entrenamanet els esquiadors catalans acumularan els metres de desnivell necessaris per començar en condicions òptimes les competicions del 2016-2017.

L’equip de la selecció present a Tignes està format per: Marta Garcia (CE Calldetenes), Clàudia Galícia (Ski Club Camprodon), Marc  Pinsach (CE Cassanenca), Nil Cardona (Ski Club Camprodon), Oriol Cardona (Ski Club Camprodon), Gerard Vila (GE Esportiu Gironí), Genís Zapater (Ski Club Camprodon), Jordi Palomares (CP Puigcerdà) i Jordi Alís (UE Urgellenca). L’equip ha coincidit en la concentració amb altres esquiadors catalans, com Kilian Jornet (CP Puigcerdà), que també es troben als Alps preparant la temporada competitiva.

Alguns dels membres de la selecció com Clàudia Galícia, Marc Pinsach o Genís Zapater, molt actius en les xarxes socials, han piulat en els seus perfils personals l’activitat que estan realitzant durant aquests dies.

feec_Tignes_2016_insta_Clàudia_Galícia

Foto de capçalera / Marc Pinsach