FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 09/06/2015

La Selecció Catalana de Curses per Muntanya es penja 10 medalles al Campionat d’Espanya de Verticals

Curses per Muntanya

Les muntanyes càntabres han estat la ubicació on aquest cap de setmana s’ha celebrat el KV de Fuente Dé, on la Selecció Catalana de Curses per Muntanya ha competit amb una gran representació de corredors. El corredor català Jessed Hernández s’ha proclamat campió un cop més revalidant el seu títol, junt amb la corredora Paula Cabrerizo.

Hernández, de la Selecció Catalana i membre de l’Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà, va recórrer 5 quilòmetres i un desnivell de poc més de 900 metres amb un temps de 38 minuts, i el van seguir Aitor Osa (38 minuts i 41 segons) i Manuel Merillas (39 minuts i 7 segons). En categoria femenina Paula Cabrerizo es va proclamar campiona amb 44 minuts i 51 segons, fent podi amb Vanesa Ortega i Aitzibert Ibarbia.

La Selecció Catalana s’emporta 10 medalles cap a casa

Primer Jessed Hernández es va penjar l’or de la prova, a pocs minuts i en 5a posició va arribar Pere Rullan del Centre Excursionista Pontsicà; Josep Viñas de la Unió Excursionista de Vic ha estat 6è, i David Vidal del Centre Excursionista Pontsicà, 8è. En noies, Àngela Castelló del Club Esquí de Girona ha estat 8a; Sílvia Leal del Centre Excursionista Solsonès 10a; i Sílvia Zúñiga de la Unió Excursionista Urgellenca, 30a.

Manuel Rullan, també del Pontiscà, i David Prades de l’Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà es van penjar la plata i el bronze en categoria promesa masculina, i Júlia Font, també de l’AE Mountain Runners del Berguedà, la plata en categoria promesa femenina.

Jan Margarit del Centre Excursionista Pontsicà, i Marc Traserra de l’Associació Esportiva Matxacuca es van penjar la plata i el bronze en categoria júnior masculina, i Maria Samsó del Centre Excursionista del Penedès, i Erola Bisquert de la Unió Excursionista de Vic, plata i bronze en categoria júnior femenina. Sergi Brau del Centre Excursionsita Solsonès va ser 7è; Iu Escolà del Centre Excursionista de Rubí 9è; i Maria Illa de l’Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà 4a.

Arnau Casas va ser bronze en cadet i Amàlia Bardolet del Centre Excursionsita de Torelló campiona en categoria cadet femenina. Josep Morales de l’Agrupació Excursionista Talaia ha estat 4t; i Fèlix Díaz del Centre Excursionista del Penedès 5è.