FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 20/08/2014

La Secció Excursionista del Foment Martinenc posa en marxa el Concurs de Ressenyes de Muntanya

Cultura

La Secció Excursionista del Foment Martinenc convoca el sisè Concurs de Ressenyes de Muntanya. Aquest és un certamen obert a tothom que vulgui participar en què es busquen treballs inèdits, sempre relacionats amb la muntanya.

S’hi accepten les ressenyes de muntanyisme bàsic, com ara el senderisme o la mitja i alta muntanya, així com ressenyes tècniques, com les que relaten recorreguts en bicicleta de muntanya, esquí de muntanya o de fons, espeleologia, escalada, descens de barrancs o raquetes de neu, amb una extensió màxima de 1.500 paraules.

Les ressenyes s’han de presentar abans del 28 d’octubre, i seran valorades per un jurat qualificat que entregarà els premis el 28 de novembre a les 8 hores del vespre a la Sala d’Actes del Foment Martinenc, a Barcelona (carrer de Provença, 591 – 593).

Enguany, el Concurs de Ressenyes de Muntanya compta amb la col·laboració de Núria Garcia Quera i Armand Ballart, entre altres noms del món de la literatura i la muntanya de casa nostra. A banda dels premis fixats, els primers treballs es publiquen a la revista Vèrtex.