FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 23/02/2016

La revista ‘Vèrtex’ celebra els 50 anys amb novetats durant tot el 2016

La revista Vèrtex fa 50 anys i es proposa celebrar-ho durant tot el 2016 amb diverses novetats i activitats. L’editorial d’aquest primer número de l’any, amb el títol “Per a vosaltres! #Vèrtex50anys“, explica que amb motiu del 50è aniversari s’ha fet un redisseny de la capçalera, s’han ampliat les pàgines del sumari i s’ha inclòs un reportatge especial, entre d’altres novetats previstes i que s’han treballat en els últims dos anys.

En aquest primer número de celebració dels 50 anys, a més del reportatge de portada dedicat a l’esquí de muntanya i realitzat per Montse Bacardit i Carles Lluch, trobareu un reportatge especial sobre l’evolució de les ressenyes d’escalada des dels anys 40 fins a l’actualitat, realitzat per l’escalador i dibuixant Armand Ballart, col·laborador i cronista de les vies noves a Vèrtex des de 1997.

La revista Vèrtex que enceta el 2016 també ofereix l’entrevista a l’alpinista Jordi Magriñà, responsable de l’Àrea de Formació de la FEEC, així com una ruta d’alpinisme al massís de la Maladeta, de Pako Crestas, i una altra ruta sobre les muntanyes de Porbou, de Francesc Xavier Gregori.

Disponible en digital a l’iQuiosc

Els federats, degudament registrats, ja poden consultar el nou número de la revista Vèrtex al web de la FEEC. Per accedir-hi només cal entrar a l’àrea privada del web amb el número de document d’identitat i el codi de la llicència vigent. Una vegada registrats al web també es poden consultar els últims sis números publicats.

La revista Vèrtex 264 de gener-febrer de 2016 també està disponible a l’iQuiosc, des d’on es poden adquirir els últims números publicats i aconseguir-ne la subscripció digital.

Mostra del número 264