FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 25/11/2015

La revista Vèrtex, a Calella, el proper cap de setmana, amb l’iQuiosc.cat

Cultura

Calella es converteix en ciutat de revistes el proper cap de setmana del 27 al 29 de novembre. L’APPEC instal·la divendres l’iQUIOSC.cat a la plaça de l’Església amb tota l’oferta de revistes i premsa en català, entre les quals hi ha la revista Vèrtex editada per la Federació d’Entitats Excursionistaes de Catalunya (FEEC). L’iQUIOSC.cat estarà obert el divendres i el dissabte, de 10 hores a 21 hores, i diumenge de 10 hores a 19 hores.

Durant els tres dies en què estarà instal·lat l’iQUIOSC.cat al centre de Calella, es duran a termes activitats a l’escenari contingu a la carpa. Dissabte a les 12 hores, la companyia Vivim del Cuentu presentarà l’espectacle familiar Un país de revistes i diumenge a les 12.30 hores, Txe Arana, entrevistarà en directe a Roger Mas en el marc d’Esguard on tour.

La carpa obrirà portes el divendres que ve a les 10 hores, i a les 12 hores hi haurà la inauguració amb la presència del president de la Federació de Premsa i Revistes i de l’APPEC, Lluís Gendrau, acompanyat del director de Comunicació d’Endesa a Catalunya, Eugeni Cabanes, i l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini.

El projecte Calella, Ciutat de Revistes, preveu dur a terme més endavant activitats i tallers a la Biblioteca i als centres educatius de la ciutat.