FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

La Pujada al Montsià tanca el Circuit Català de Curses per Muntanya de la temporada | FEEC

Notícies - 26/09/2014

La Pujada al Montsià tanca el Circuit Català de Curses per Muntanya de la temporada

Curses per Muntanya

La 8a edició de la Pujada al Montsià tanca el 12è Circuit Català de Curses per Muntanya de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya. La prova està organitzada per l’Agrupació Excursionista d’Alcanar, al sud de la comarca del Montsià, el proper diumenge 28 de setembre.

cartell_curses_muntanya_web_1

La Pujada al Montsià “Memorial Francesc Bort” consta d’un recorregut de 28,5 quilòmetres amb un desnivell positiu de 1.350 metres i els organitzadors han previst 11 controls de pas pels corredors. La cursa s’inicia a la plaça de Lluís Companys d’Alcanar i s’enfila fins al Cor de Jesús, una zona d’espectaculars vistes panoràmiques. Des d’aquest punt el recorregut comença un seguit d’ascensos i descensos que porta els participants a passar per un poblat ibèric, un barranc, una bassa, i per zones amb vistes al sud de Catalunya i nord del País Valencià.

Els participants poden recollir els pitralls al pavelló esportiu d’Alcanar el dia abans, el dissabte 27, des de les 17 fins les 20 hores. El dia de la cursa, es poden recollir a partir de les 6.30 hores del matí. El dia de la prova es realitzaran dues sortides: a les vuit del matí sortiran els corredors de la cursa, i a les 8.30 hores ho faran els de la marxa.