FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 05/11/2019

La propera cita amb el medi ambient, a Collserola

Barcelonès Senders

El diumenge dia 10 de novembre, tens una cita amb el Medi Ambient. El Club Alpino Barcelona ha organitzat una jornada de neteja i manteniment al Parc Natural de Collserola, anomenada “Netegem Collserola”. Una acció responsable i sostenible a favor de les nostres muntanyes amb la col·laboració del Consorci i TBA Facilities.

A les 9:30 del matí es realitzarà la concentració de tots els voluntaris al Centre d’Informació de Benvinguda i on es farà una breu presentació del Parc Natural de Collserola i dels seus valors. Entre les 10:00  i les 10:30 hores s’anirà al punt d’inici on es començarà l’activitat. Les tasques a realitzar seran el manteniment del recinte de les fonts (especialment la Font d’en Sert), del camí d’accés, el camí del desballestament de l’aigua al torrent, el camí de les basses de laminació, entre molts d’altres. Aquesta actuació anirà precedida d’un tècnic del parc el qual durà a terme la presentació del Parc Natural de Collserola i dels seus valors. Aproximadament a la 1 del migdia finalitzarà l’activitat i es durà a terme una valoració de tota la jornada.

El Parc Natural de Collserola disposa d’un ric i variat patrimoni arquitectònic fruit de l’activitat humana que hi ha hagut al llarg de la història. Una de les línies de treball del Consorci és procurar el seu manteniment i conservació, i divulgar a la població la riquesa cultural que suposen.

Es poden fer les inscripcions a través de la pàgina web.