FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

La primera prova del sisè premi FEEC-Canicròs, el 22 de novembre a Montblanc | FEEC

Notícies - 03/11/2015

La primera prova del sisè premi FEEC-Canicròs, el 22 de novembre a Montblanc

Curses per Muntanya

Arrenca la temporada 2015-2016 amb el 6è Premi FEEC-Canicròs de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) que enguany recorrerà quatre comarques catalanes: el Moianès, el Baix Llobregat, la Conca de Barberà i el Montsià.

El premi FEEC-Canicròs començarà el proper 22 de novembre i anima a participar a tots aquells federats esportistes que corrin amb el seu gos. La primera prova del calendari és un canicròs nou de 8,3 quilòmetres i 130 metres de desnivell, que es farà simultàniament amb dues curses de muntanya, una d’11,5 quilòmetres i una de 28,5 quilòmetres. Els organitzadors són el Club Alliberadrenalina de Montblanc.

La segona prova del calendari serà la ja clàssica “Dos Turons” de Moià, organitzada pel Grup Excursionista Moianès Independent (GEMI). La cursa celebra la seva tretzena edició el proper 17 de gener amb una distància de 10,7 quilòmetres i 340 metres de desnivell.

El 21 de febrer la tercera prova se celebrarà al Garraf amb el canicròs de la Unió Muntanyenca Eramprunyà amb el mateix circuit que l’any passat, de 7,2 quilòmetres i 266 metres de desnivell acumulat.

El Premi FEEC-Canicròs es donarà per finalitzat el 6 de març de 2016 amb la prova que se celebrarà a les Terres de l’Ebre de la mà del Centre Excursionista La Foradada, recuperant la cursa que l’any passat no va entrar en el calendari: La Pujada a la Foradada.

Segons el reglament del Premi FEEC-Canicròs, per a classificar-se per al 6è Premi FEEC-Canicròs cal participar en un mínim de tres curses. La participació s’estableix en funció de la categoria dels participants i de la xifra d’aquests.

[table id=220 /]