FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 13/01/2014

La presentació del Circuit i la Copa Catalana de Raquetes de Neu, a Castelldefels

Raquetes de neu

La presentació de la 7a Copa Catalana i del 9è Circuit Català de raquetes de neu tindrà lloc a la platja de Castelldefels el proper diumenge 19 de gener. Aquestes presentacions s’emmarquen dins de les activitats del 25è aniversari del Centre Excursionista Roca Negra, i entre les quals també s’hi inclou una exhibició dels esportistes de la Selecció Catalana de Raquetes de Neu.

La presentació tindrà lloc a les 10 del matí a la plaça de les Palmeres i, després, a la platja es faran tallers d’aprenentatge i pràctica de raquetes de neu oberts a tothom. Posteriorment hi haurà una exhibició de canicross seguida d’una demostració de progressió en carrera de raquetes de neu en un itinerari de 500 metres per la platja. El matí es tancarà amb la presentació del 25è aniversari del Centre Excursionista Roca Negra i la Presentació de les competicions, amb un sorteig de regals a tots els que hi participin.

La prova que donarà el tret de sortida al calendari de les competicions de raquetes de neu de la FEEC serà la primera cursa del Circuit Català, la qual es realitzarà al Cap de Rec el 9 de febrer i està organitzada per l’Agrupació Científico-Excursionista de Mataró. La primera cursa de la Copa Catalana se celebrarà a la Vall de Núria el 16 de febrer i està organitzada pel Club Excursionista de Ripoll.