FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

La PocaTraça Memorial Esteve Soler tanca la Copa FEEC-Millet per equips del calendari d’esquí de muntanya | FEEC

Notícies - 14/04/2015

La PocaTraça Memorial Esteve Soler tanca la Copa FEEC-Millet per equips del calendari d’esquí de muntanya

Esquí de muntanya

La Vall de Núria ha acollit la 16a PocaTraça Memorial Esteve Soler aquest diumenge 12 d’abril, organitzada pel Centre Excursionista d’Olot. La prova, última cursa de la 31a Copa FEEC-Millet per equips  del calendari de competicions de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), enguany ha estat Campionat de Catalunya.

En categoria absoluta masculina es va disputar una gran carrera, frec a frec fins al final entre els tres equips capdavanters, formats per Joan Reyné (Ski Club Camprodon) i Xavier Sadurní (Club Excursionista de Ripoll) amb 2 hores, 18 minuts i 50 segons; Gerard Vila (Grup Excursionista Esportiu Gironí GEIEG) i Gerard Garreta (Club d’Esquí La Pobla de Segur) amb 2 hores, 20 minuts i 35 segons; i Jordi Bes i Alfons Gastón (Grup Excursionista de Manlleu) amb 2 hores, 23 minuts i 13 segons. En categoria femenina les campiones van ser Roser Ortes i Pilar Caixach amb 3 hores, 33 minuts i 40 segons.

Va ser també una bona diada per constatar que l’esquí de muntanya català té molt bon planter amb les categories júniors encapçalades per Erola Bisquert (Unió Excursionista de Vic) i Maria Illa (Club Muntanyenc de Sant Cugat) en categoria femenina, i Pau Coll (Centre Excursionista de Banyoles) i Aribau Portillo (Club Muntanyenc Sant Cugat) en la masculina. En categoria cadets els guanyadors van ser Albert Artis (Unió Excursionista de Catalunya de Cornellà de Llobregat) i Joan Soler (Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà), i en categoria femenina Júlia Massagué (Unió Excursionista de Vic) i Judith Buyse (Grup d’Investigació, Recerques i Espeleologia Sesrovires). La parella mixta campiona de Catalunya va ser la formada per Elisabet Bertran (Associació Esportiva Matxacuca) i Xavier Elvira (Espeleo Grup Anoia EGAN).