FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 05/03/2018

La Pocatraça, campionat de Catalunya individual d’esquí de muntanya

Esquí de muntanya

L’entorn de l’estació d’esquí de la Vall de Núria acull el campionat de Catalunya d’esquí de muntanya individual de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), l’11 de març. L’entitat organitzadora, el Centre Excursionista d’Olot, aposta enguany per una Pocatraça com a prova individual després de disset edicions formant part de la copa catalana d’esquí de muntanya per equips.

La Pocatraça consta de tres itineraris especialment escollits per les seves característiques alpines. Els participants hauran d’escollir-los en funció de la categoria a la qual pertanyin.

El recorregut A (categoria sènior masculí) consta de 1.850 metres de desnivell positiu, sortint de Núria (1.972 metres) passa pel coll de Noufonts, coll Bernat , l’Estanyol, coll de Torre d’Eina ,Torre d’Eina, la Conca, la serra dels Llosers, l’Estanyol, i el punt més alt, el pic de Noufonts (2.861 metres), des d’on es descendirà fins a Núria.

El recorregut B (categoria sènior femení i júnior masculí) consta de 1.590 metres de desnivell positiu i també surt de Núria. El recorregut C (categoria júnior femení, cadet femení i cadet masculí) consta de 1.045 metres de desnivell positiu i surt des del mateix punt que els altres.

Els horaris, itineraris, material necessari, descomptes del cremallera per als acompanyants, reglament de la cursa i altres informacions es poden consultar a la pàgina web de la Pocatraça. CE Olot.

Les inscripcions per la prova estan obertes i es poden formalitzar a través del web de la FEEC.

Foto / Àlex Serra