FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

La Mola podria recuperar la taula d’orientació | FEEC

Notícies - 12/02/2014

La Mola podria recuperar la taula d’orientació

Excursionisme

Una exposició sobre el procés de creació i muntatge de la nova taula d’orientació del cim del Montcau, ahir a Matadapera, va donar lloc a què Albert Gil, president de la Unió Excursionista de Sabadell, avancès que s’està estudiant la possibilitat de restablir la taula d’orientació de la Mola. Segons informa el portal La Torre, el president de l’entitat no va voler precisar-ne els detalls.

L’acte, organitzat per la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Matadepera, pel Centre Excursionista de Terrassa i per la Unió Excursionista Matadepera va tenir lloc al Casal de Cultura i va comptar amb la nombrosa presència de personalitats del món de l’excursionisme, entre els quals hi havia el president de la FEEC, Jordi Merino.

Una taula d’orientació amb història

La taula d’orientació de la Mola és va instal·lar fa tres anys per celebrar el 150è aniversari de l’antiga Caixa Sabadell i per renovar la taula original del 1960.  El 2009, però, es va retirar desprès de que tres actes vandàlics la destrossessin. La taula, permet a tots els excursionistes que pugen fins al cim, contemplar l’entorn natural des del seu centre, a través d’un dibuix de 360 graus que reprodueix el nom de les muntanyes més significatives de Catalunya.