FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 19/10/2017

La Marxa dels Roures obrirà el 8è Premi FEEC-Canicròs

El Canicròs de la Marxa dels Roures és la primera de les quatre proves que conformen el calendari del 8è Premi FEEC-Canicròs. La cursa, organitzada pel Club Alliberadrenalina, està prevista pel diumenge 4 de novembre a Montblanc. Un recorregut molt atractiu de 8,3 quilòmetres i un desnivell de 130 metres amb sortida i arribada a la plaça Sant Francesc.

El calendari començarà l’any a la Catalunya Central, on primer es disputarà el V Canicròs de l’Alt Berguedà, a Cercs, organitzada per l’AE Mountain Runners del Berguedà el 7 de gener; i seguirà a Moià amb la Cursa 2 Turons del Grup Excursionista Moianès Independent (GEMI), el 21 de gener.

Clausurarà el calendari el Canicròs de l’Eramprunyà, que se celebrarà l’11 de febrer a càrrec de l’Unió Muntanyenca Eramprunyà a Gavà.

 

Mascotsegur, l’assegurança exclusiva per a la teva mascota

A més, amb la voluntat de continuar oferint els productes més adequats per als federats, l’asseguradora Agrupació ha creat una promoció exclusiva per als federats de la FEEC per assegurar la seva mascota. Es tracta de Mascotsegur, l’assegurança per a gossos i gats.

I si contracteu aquesta assegurança abans del 31 de desembre d’aquest any, rebreu un 10% de descompte en la promoció.

Per conèixer els detalls d’aquesta oferta d’assegurança exclusiva per als federats de la FEEC podeu consultar el seu web o trucar al 901 400 601 o al 935 050 195 i identificar-vos amb el vostre nom i el número de federat.

Agrupació, marca que juntament amb Atlantis pertany al Grup GACM Espanya, és un dels col·laboradors habituals de la nostra federació en matèria d’assegurances.