FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 23/11/2018

La Marxa del Solstici serà la cloenda de la temporada de Marxes Tècniques i de Regularitat

Marxes tècniques

La Copa Catalana de Marxes Tècniques ha arribat al seu final. L’entrega de premis de la temporada es farà juntament amb la Marxa del Solstici el 2 de desembre, a Sant Martí Sarroca (Alt Penedès)

En la darrera edició, Taradell (Osona) va ser la seu de l’entrega de premis, amb la intenció de participar a la marxa commemorativa que organitzava la UEC de Gràcia en aquest municipi, rememorant la marxa de regularitat organitzada pel CE Rafael de Casanova l’any 1917.

La novetat d’incloure una marxa a la cloenda i entrega de trofeus, considerem que és molt positiva després que les marxes de resistència hagin passat a ser de l’àrea no competitiva. D’aquesta manera, en comptes de fer un acte exclusivament per entregar els premis de la Copa Catalana de Marxes Tècniques, s’incorpora una marxa tècnica commemorativa que permet omplir la jornada i acomiadar la temporada.

Aquest any s’aposta per convertint la cloenda en un dia més d’activitat de muntanya i que sigui una trobada que inclogui a les persones premiades i a totes aquelles que al llarg de la temporada han participat a les marxes tècniques. Tenint en compte que les marxes proposades seran senzilles i assequibles, també donarem cabuda a companys, familiars i amics per tal que puguin gaudir de la marxa commemorativa, potenciant l’esperit de germanor.

PROGRAMA PER L’ANY 2018

Sant Marti Sarroca (Alt Penedès). 2 de desembre 2018

La marxa serà de regularitat, organitzada per la UEC de Gràcia, amb un itinerari d’uns 10 quilòmetres i un desnivell de 350 metres.

A l’espera que aquesta nova proposta tingui continuïtat, i tenint en compte que la Copa Catalana finalitza a la tardor creiem que podem definir la marxa com “Marxa del Solstici” per a les cloendes de les properes temporades.

• A les 9 h sortida del primer equip.

• A les 13 h es preveu l’arribada de l’últim equip.

• A les 14 h. dinar de germanor.

• A les 16 h entrega d’un obsequi als participants a la marxa i, a continuació, nominació i entrega de trofeus als millors classificats de la 20a Copa Catalana de Marxes Tècniques i de Regularitat de 2018.