FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 24/11/2015

La ‘Marxa del Cuc’, Campionat de Catalunya de Marxes Tècniques, a Rellinars

Marxes tècniques

El Campionat de Catalunya de Marxes Tècniques de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) es disputarà diumenge 29, amb la “52a Marxa del Cuc”, a Rellinars (el Vallès Occidental). La marxa forma part del calendari de Marxes Tècniques i de Regularitat de la FEEC, i està organitzada per la Unió Excursionista de Catalunya de Cornellà (UECC).

La UECC fa tota una declaració d’intencions: “Fins ara les curses excursionistes han estat considerades com a curses atlètiques, en les quals només persones fortes i entrenades poden prendre part. Al costat d’aquestes proves atlètiques, tornem  a organitzar una marxa de regularitat en la qual la fortalesa corporal restarà en segon terme, front a la serenitat i la regularitat. Al costat de les curses per a uns pocs escollits, aquesta és la cursa per a tots els excursionistes”.

La marxa tindrà un sistema mixt per primera vegada, amb un tram amb sistema “Cuc”, un tram amb sistema “Dufour”, i un tram amb sistema “Descripció”. Els controls de temps es faran amb sistema electrònic. La sortida serà les 8.30 hores, al Camp de Futbol vell, a Rellinars del Vallès. Un cop finalitzada la marxa es celebrarà un dinar popular al Pavelló Municipal de la mateixa localitat.

Us podeu inscriure a la marxa aquí.

Fotografia / UECC