FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 23/04/2014

La Marxa 24 hores del Cap de Creus de la UE Llançanera aplega 500 participants

Caminades de resistència

La Unió Excursionista Llançanera ha organitzat aquest cap de setmana la desena edició de la Marxa 24 hores del Cap de Creus, puntuable per a la Copa Catalana de Caminades de Resistència de la FEEC. La organització ha superat enguany totes les seves expectatives, amb un augment del 25% de participants i molt bon nivell de preparació dels esportistes.

La competició, amb un recorregut de 87,27 quilòmetres i 2.829 de desnivell acumulat, s’ha celebrat durant el dissabte 19 i el diumenge 20 d’abril, i ha passat per territoris de mar i muntanya, entre el far del Cap de Creus, Sant Pere de Rodes, i pobles com Cadaqués o Portlligat. Amb motiu de l’aniversari de la marxa, es van oferir dos recorreguts més, un de 27 quilòmetres i un altre de 60. En total 498 participants van prendre sortida a la prova, que la van completar amb 9 hores i 15 minuts el més ràpid i 23 hores i 51 minuts el més lent.

Podeu llegir més cròniques sobre la marxa 24 hores del Cap de Creus al bloc de la prova, on també s’agraeix als organitzadors i voluntaris per fer possible una altra caminada d’aquestes característiques. La propera cita està prevista per al proper diumenge 27 d’abril, amb la Caminada de Resistència “Riudoms-la Mola-Riudoms”, del Centre d’Estudis Riudomencs Arnau de Palomar.

Fotografies: Xavier Capdevila