FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 15/05/2014

La inauguració de les obres de reforma de la seu de la FEEC, el 27 de maig

Societat

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya és en ple procés de transformació, amb unes instal·lacions renovades i un nou organigrama de gestió. L’acte d’inauguració de la nova seu i que pretén mostrar aquesta nova etapa se celebrarà el dimarts 27 de maig, a les 19.30 hores, a la Rambla 41, de Barcelona.

Aquest acte, que està obert a tots els representants de les entitats excursionistes i clubs esportius de la FEEC, comptarà amb la participació del secretari general de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Ivan Tibau, entre d’altres representants institucionals que donen suport a la Federació, així com representants de les empreses i les marques que hi col·laboren.

Amb aquesta nova intervenció, es pretén actualitzar i impulsar la Federació per situar-la entre les primeres en tots els àmbits. Les obres de reforma integral que s’han fet dels espais de treball, trobada i reunions, serviran per atendre les necessitats de les entitats i els clubs, i oferir serveis actualitzats i amb valor afegit als federats

Els canvis que s’estan realitzant tenen l’origen en la legislatura anterior, quan es van fer els estudis pertinents per fer les reformes i una auditoria per millorar-ne la gestió interna. La FEEC ha crescut molt en poc temps i calia dotar-la de noves infraestructures i actualitzar-ne el funcionament. Amb aquesta reforma volem continuar sent el referent de la muntanya, sense perdre de vista els canvis que s’estan produint en el nostre entorn en un moment determinant per a l’economia i el futur del país.