FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 24/04/2019

La gran festa del senderisme, a la Selva del Camp

Baix Camp Cultura Societat

El Comitè Català de Senders de la FEEC organitza, amb el suport de l’Ajuntament de la Selva del Camp i el Club Excursionista Arítjol, la tercera edició de les Jornades Nacionals de Senderisme. La cita serà el cap de setmana del 4 i 5 de maig a la mateixa localitat del Baix Camp.

Durant tot el cap de setmana hi ha previstes activitats de diversa índole. La jornada de dissabte, que s’iniciarà a les10.00 h amb una benvinguda de les autoritats municipals i federatives, estarà composta per una sèrie de tallers i ponències, les quals es desenvoluparan a la sala Celler Major, situada a la planta baixa del Castell del Paborde (Carrer Major, 65) de la Selva del Camp. El mateix dissabte també es farà el tradicional dinar de germanor, al qual estan convidats tots els cuidadors de senders acreditats amb el carnet de cuidador. Els acompanyants hauran d’abonar en el moment de dinar el preu d’aquest (25 €).

L’endemà diumenge, a les 9:45 h, es durà a terme una caminada per l’entorn de la Selva del Camp, resseguint part dels senders homologats que recorren el seu terme municipal: SL®-C 155SL®-C 156 i SL®-C 157. Per participar-hi cal que ompliu el formulari d’inscripció i l’envieu a senders@feec.cat. Trobareu tota la informació a la fitxa de seguretat.

En definitiva, dos dies que seran una gran festa del senderisme i que serviran per mostrar la força d’un moviment que creix exponencialment.

Foto de família de les II Jornades Nacionals de Senderisme

Tots els interessats en participar en les jornades han de confirmar la seva assistència a l’adreça de correu electrònic senders@feec.cat abans del 2 de maig, indicant si són cuidadors de senders acreditats o acompanyants. L’aforament màxim de l’auditori és de 100 places i es prioritzarà l’ordre d’inscripció, que és totalment gratuïta.

Possibilitat d’allotjament a La Selva del Camp

Al web de turisme de la Selva del Camp podeu trobar totes possibilitats d’allotjaments i activitats lúdiques del municipi.