FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 12/02/2019

La Foc de Neu inaugura el calendari de raquetes

Raquetes de neu

Torna una de les cites amb més participació del Pirineu català. El proper diumenge 17 de febrer, més de cent setanta corredors faran cap a la 10a Foc de Neu, organitzada per l’Espot Esquí Club Valls d’Àneu i amb la col·laboració de l’Associació Fallaires d’Isil. La prova de Valls d’Àneu inaugurarà la 12a Copa Catalana i el 14è Circuit Català de Raquetes de Neu.

La prova surt des del refugi del Fornet, a la capçalera de les Valls d’Àneu (Pallars Sobirà) i té un recorregut circular de 10 quilòmetres i 500 metres de desnivell positiu, passant pels boscos de Bonabé, al Parc Natural de l’Alt Pirineu.

Membres de la Selecció Catalana de Raquetes de Neu no s’han volgut perdre aquesta cita, abans de la seva propera participació internacional a les Dolomites (Itàlia) el següent cap de setmana. Noms com Marc Toda (AE Matxacuca), Laia Andreu (UE Vic) o Eduard Hernández (AE Matxacuca) seran presents en aquesta edició.

Les inscripcions per la prova estan obertes fins dijous 14, tant per a qui vulgui córrer la prova de copa, com pels participants al circuit, i es poden formalitzar a través del web de la FEEC.

Tret de sortida del calendari 2019

La 10a Foc de Neu és la primera prova, tant de la Copa Catalana, com del Circuit Català, del calendari de Raquetes de neu 2019. El març es completarà el calendari amb la Traça Muga, el dia 10 i Raquetes en Parros el 23. Aquesta última també és Campionat de Catalunya de l’especialitat.

 Foto / Ivan Torre